πλατσάς - κατάστημα

Η επιχείρηση ανταλλακτικών Αφοί Πλατσά Αντώνιος & Εμμανουήλ εδραιώθηκε στην αγορά της Αλεξάνδρειας τον Ιανουάριο του 1965.

Το πρώτο κατάστημα βρίσκονταν στο κέντρο της Αλεξάνδρειας, σε ένα μικρό χώρο 120 τ.μ. με προϊόντα από τρακτέρ ZETOR & FORDSON έως αυτοκίνητα OPEL & FORD. Τα ανταλλακτικά αυτών , τα εργαλεία για τους αγρότες , τα αναλώσιμα εγχώρια μπουλόνια που είχαν τεράστια ζήτηση τότε , τα εξαρτήματα που σιγά σιγά άρχισαν να έχουν τα γεωργικά μηχανήματα , ήταν αυτά που μπόρεσαν με επιτυχία να στιγματίσουν την παρουσία της επιχείρησης στην αγορά. Η γκάμα που υπήρχε με φίλτρα , ρουλεμάν , ιμάντες , εξατμίσεις , λάστιχα , σωληνάκια πετρελαίου , έδωσε την ανάγκη στην επιχείρηση να επεκταθεί.

Το 1975 οι Αφοί Πλατσά ασχολήθηκαν με το εμπόριο αυτοκινήτων FIAT , OPEL , ISUZU κ.α. Μετά από μια υγιείς πορεία και με τον τίτλο που ταυτιζόταν στην αγορά ΄”ο Πλατσάς τα έχει όλα” , έφτασαν να κατέχουν την αντιπροσωπεία του Σαρακάκη με μοτοσικλέτες HONDA και αυτοκίνητα HONDA – MITSUBISHI – VOLVO , μια τεράστια γκάμα από ανταλλακτικά αυτοκινήτων , μια ολοκληρωμένη σειρά ανταλλακτικών τρακτέρ , εξαρτήματα γεωργικών μηχανημάτων , λιπαντικά και εργαλεία.

Όλα αυτά έδωσαν την δυνατότητα μετά από δεκαετίες σκληρής δουλείας, εξυπηρέτησης στον αγρότη και τον ερασιτέχνη – σε μια περιοχή που το πελατολόγιο της όλο και διευρυνόταν – να εισχωρήσουν στην επιχείρηση οι δύο υιοί των Αδελφών Πλατσά χάρη στους οποίους η επιχείρηση διασπάστηκε στα δύο το 1998. Το κατάστημα του Αθανάσιου Πλατσά ασχολήθηκε με την εμπορία ανταλλακτικών αυτοκινήτων και το κατάστημα Χαράλαμπου Πλατσά με τα ανταλλακτικά τρακτέρ , εξαρτήματα γεωργικών μηχανημάτων και βιομηχανικών ειδών.

πλατσάς - κατάστημα
πλατσάς - κατάστημα
πλατσάς - κατάστημα
πλατσάς - κατάστημα

Η έδρα της ατομικής επιχείρησης του Χαράλαμπου Πλατσά ξεκίνησε το 1998 στο παλιό μαγαζί επί της Βετσοπούλου 21. Μετά από την σταθερή αναπτυξιακή πορεία , χάρη στην εμπειρία του Εμμανουήλ,του Χαράλαμπου και Ελένης, η οποία ασχολήθηκε με την λογιστική οργάνωση του γραφείου , άλλαξε έδρα και μεταφέρθηκε τον Απρίλιο του 2007 στην οδό Ελ. Βενιζέλου 79, σε ένα ιδιόκτητο κτίριο 400 τ.μ..

Η επιχείρηση με στόχο να πορευτεί στο χώρο του ανταλλακτικού και του βιομηχανικού είδους βελτιώθηκε και αναζήτησε νέες κατηγορίες προϊόντων. Μαζί με τα ανταλλακτικά τρακτέρ και τα βιομηχανικά είδη , προστέθηκαν ποικιλίες εργαλείων , εξαρτημάτων γεωργικών μηχανημάτων καθώς και μια πλήρη σειρά λιπαντικών & χημικών προϊόντων.

Όλα μας τα προϊόντα απευθύνονται σε αγρότες , επαγγελματίες , συνεργεία , μηχανουργία , εργοστάσια και ερασιτέχνες.

Η εξυπηρέτηση , η ποιότητα , η ποικιλία , οι τιμές , η εμπειρία , η γνώση και ο σεβασμός προς τον πελάτη , ώθησε την επιχείρηση Χαράλαμπου και Ελένης να αναγνωριστεί από ένα ευρύ πελατολόγιο.

Σας ευχαριστούμε για την πολύχρονη, πολύτιμη υποστήριξη σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι είμαστε από το 1965 μέχρι σήμερα και θα εξακολουθήσουμε να είμαστε κοντά σας  με τα καλύτερα πρότυπα της σημερινής αγοράς!

Οικογένεια Εμμανουήλ
Χαράλαμπος & Ελένη
Πλατσά.